Slackware Linux

Hoezo “Slackware init is terug”? Is het weggeweest dan? Nee natuurlijk niet! Maar het artikel was misschien wat moeilijk te vinden de laatste tijd. Ik had het er in mijn openingsblog al over: sommige oude artikelen komen gewoon weer terug op de site. En dit is zo’n oud artikel dat ik graag terug zie op mijn site.

Ik heb ooit de tijd genomen om uit te zoeken hoe een Linux systeem (Slackware dus) boot. Daar heb ik een ooit een forumpost over gemaakt op het Nedlinux forum, en van daaruit is dat een artikel geworden op mijn site.

Sinds de overgang naar WordPress is het eigenlijk slecht te vinden geweest. Al heb ik wel gemerkt dat er nog altijd naar gelinkt wordt…. wacht ff… Zojuist even opgezocht bij Google. Er zijn 39 sites die linken naar de Engelse versie van het artikel. Bij deze dan:

De nederlandse versie en de engelse versie van dat artikel. De artikelen staan weer op de orignele plek zodat eventuele links weer/nog werken. Het is echter niet een integraal onderdeel van de WordPress site. In die tijd schreef ik artikelen in SGML. Geïnspireerd door “The Linux Documentation Project“.

laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.