Kick the bucket
Kick the bucket

Als ik in de auto zit denk ik altijd na over van alles en nog wat. Zoals vandaag over mijn (deze) site. Vragen en als “wat wil ik er mee” en “wat wil er op zetten” kwamen voorbij. Nu ben ik wel iemand die “ToDo” lijstjes nodig heeft, ik ben af en toe nogal warrig, om “on track” te blijven. En ik realiseerde mij dat ik best wel een “ToDo” voor de site kan maken. Ik realiseerde mij echter dat een “ToDo” voor deze site meer een “Bucketlist” is dan een “ToDo”. Het onderscheid? Een “ToDo” is meer iets wat je “moet” doen. Terwijl een “Bucketlist” iets is wat je “wil” doen, before you kick the buck.

Een “Bucketlist” dus…

  • LedLight: Een ledstrip aansturen met een lichtgevoelige cel en een bewegingssensor. Kleur instelling via een website op de controller
  • Oude site: Inhoud van mijn oude site overbrengen naar deze nieuwe. Inhoud waar mensen (blijkbaar) nog altijd naar zoeken, of inhoud waar ik zelf trots op ben.
  • Slimme meter: een controller aansluiten op mijn slimme meter om het energie verbruik real time te kunnen zien/bijhouden.
  • Een keer uitleggen waar die naam bilbos-stekkie nu eigenlijk vandaan komt.
  • SchoolLink: Een serie post over het systeem wat ik gemaakt heb om Magister te koppelen aan MS School Data Sync (SDS)

laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.